Live muziek voor elk Moment | Momenten

Live muziek voor elk Moment

Muziek is niet weg te denken uit ons leven. Je luistert er naar in de wagen, op de fiets, in de bus of op de trein. Je zet de muziek een beetje luider bij het horen van je favoriete hit, of net wanneer je je niet zo goed voelt en je gewoon je emoties los wil laten.

Dat is wat muziek met je doet. En live muziek maakt dat alleen nog maar sterker. Veel sterker.

Uitvaart, begrafenis of herdenking

Neem sereen afscheid van een dierbare die er niet meer is. Laat grootse nummers op een innemende manier live aan de piano brengen door onze ervaren zangers.

Lees verder

Babyborrel of doopsel

Verwelkom je zoon of dochter feestelijk met onze live muziek. Welkom op de wereld, baby. We zorgen er samen met je ouders en familie voor dat iedereen weet dat jij er bent.

Lees verder

Privé-feest of receptie

Vier je binnenkort een speciale verjaardag? Of organiseer je een ander leuk feestje? Of misschien staat er wel een receptie gepland? Dan is live muziek een absolute must.

Lees verder

Ongelofelijk dat Andy de moeite nam om ongeveer 180 km enkele reis te rijden voor een optreden op een voor ons heel belangrijk moment. Alles werd in overleg zeer goed voorbereid en geregeld. De nummers die we samen met Andy hadden uitgezocht, bracht hij op een zeer geslaagde manier!

Paul