Ceremonie huwelijk | Live Muziek | Momenten

Je wil live muziek op je huwelijk?

Je gaat binnenkort trouwen en je bent op zoek naar een zanger voor dat tikkeltje extra op je huwelijk?

Proficiat! Wij helpen graag mee aan de mooiste dag uit jullie leven.

Onze zangers-pianisten verzorgden de voorbije jaren voor heel wat koppels de soundtrack van hun mooiste dag. En dat over heel Vlaanderen, maar ook in Nederland. Bij ons geen vaste lijst waaruit je moet kiezen, maar keer op keer een gepersonaliseerd programma met de nummers die jullie het liefste horen.

Onze versie van 'All Of Me - John Legend'Bekijk dit filmpje op youtu.be/dpDZaHdOqDg

Ceremonie? Receptie? Openingsdans? Avondfeest?

Er zijn heel wat momenten waarop live muziek een absolute meerwaarde kan zijn voor je huwelijk. Onze wedding singers denken graag mee over de mogelijkheden, aangepast aan jouw dag én jouw budget.

Kies je voor een kerkelijke huwelijksmis, of voor een andere vorm van ceremonie? Dan zal dat waarschijnlijk mee bepalen welke liedjes je kiest en hoe je die een plekje geeft binnen de ceremonie. Je leest er alles over in onze blogpost over wanneer muziek past in een ceremonie. Voor niet-kerkelijke huwelijken stemmen we de live muziek af op de invulling van je ceremoniespreker.

Bij de voorbereidingen van onze huwelijksviering was het een hele zoektocht naar de perfecte liedjes die onze relatie en huwelijk konden beschrijven. We hadden een duidelijk beeld van de liedjes die voor ons belangrijk waren en die we echt wilden horen die dag. Andy heeft van elk nummer iets persoonlijk gemaakt. Dit overtrof elke verwachting. De nummers waren zo intiem, zo uniek en zo mooi gebracht dat het niemand onberoerd liet. Ook de openingsdans was gewoonweg prachtig. Ons nummer, maar toch net dat beetje anders wat alles zoveel unieker maakte en zorgde voor een onvergetelijk moment.

Lien & David

In ons pakket voor ceremonieën zitten maximaal 6 nummers. Die mag je volledig zelf kiezen en een plek geven binnen de ceremonie. Wil je graag binnenkomen op een mooie ballad, zoals 'Thinking Out Loud'? Of start je de ceremonie direct met een knaller door te kiezen voor een akoestische versie van 'Can’t Stop The Feeling'? Met live gezongen nummers op je huwelijk, zet je meteen de toon van de dag.

Heb je een vraag? Stel ze ons

Ga verder

Waaauw, wat een stem, wat een professionaliteit én wat een romantiek tijdens onze ceremonie, dankzij Andy van Momenten! Geen saaie huwelijksviering, want Andy maakte het compleet! De liedjes die wij gekozen hadden, leken op zijn lijf geschreven. Alles klonk zooo mooi, zooo romantisch.

Echt een meerwaarde! Alle gasten spraken vol lof!

Sayine & Thomas

Live muziek geeft je ceremonie extra persoonlijkheid. De nummers die we spelen zijn stuk voor stuk zorgvuldig door jullie gekozen. Op de dag dat jullie het verhaal van jullie liefde vertellen, hoort daar natuurlijk ook de muziek bij die voor jullie het meeste betekent. Als afwisseling van persoonlijke teksten over hoe jullie elkaar leerden kennen, kan een akoestische versie van een bekend popnummer dan een echte meerwaarde bieden.

Luister naar de fragmenten hieronder om een idee te krijgen hoe het ook op jouw bruiloft kan klinken.

 

A Thousand Years
Christina Perri
How Long Will I Love You
Ellie Goulding
I Belong To You
Eros Ramazzotti & Anastacia
Thinking Out Loud
Ed Sheeran
You Are
Dolly Parton
You Raise Me Up
Josh Groban
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/huwelijk

Ons ceremonie-pakket

Zanger-pianist met warme stem

De basis bij Momenten is steeds dezelfde: een ervaren zanger die aan de piano de mooiste liedjes op een sfeervolle manier brengt.

Vrije muziekkeuze

De nummers die we brengen tijdens jouw ceremonie? Die kies jij helemaal zelf. En heb je wat hulp nodig, dan geven we je met veel plezier een flinke dosis inspiratie.

Vrijblijvend gesprek

Om onze live muziek helemaal af te stemmen op wat jullie zoeken, nodigen we jullie graag uit voor een gesprek. Door die persoonlijke aanpak wordt elk Moment er eentje om te koesteren.

Meer muzikanten? Dat kan

Een extra zangeres? Of wil je naast piano ook nog gitaar, viool of saxofoon? We nodigen op jouw vraag extra professionele muzikanten uit.

Ook over techniek hoef je je bij Momenten geen zorgen te maken. Onze zangers brengen een professionele geluidsinstallatie mee die geschikt is voor de meeste locaties, inclusief zangmicrofoons en een digitale piano. Het enige wat we op de locatie nodig hebben is een stopcontact in de buurt van waar we moeten opstellen. Wij zorgen voor de rest, zodat je zorgeloos kan genieten van jouw Moment.

Heb je een specifieke vraag? Aarzel niet om ze ons te stellen.

We hadden grote verwachtingen, maar deze werden zonder moeite overtroffen! Het was voor ons wat spannend om onze muziekkeuze (die je baseert op de bestaande commerciële nummers en dus ook deze stem) te horen op de dag zelf, maar het was gewoonweg fantastisch en betoverend!

De reacties van vrienden en familie waren dan ook echt positief, vooral op een mooie en zuivere stem, en we kunnen niet wachten tot we onze video krijgen om nog eens na te genieten en te herbeluisteren. Merci, merci, merci! Topmuzikant!

Hanne & Aaron

Live muziek tijdens je huwelijksceremonie

Tijdens de ceremonie zijn er heel wat momenten die geschikt zijn voor live muziek, bijvoorbeeld het moment waarop de bruid (of bruidegom) naar voor wandelt. Iedereen houdt zijn adem in en de sfeer is direct gezet met onze intieme muziek.

Hoewel het voor jullie misschien een eeuwigheid zal duren, duurt dit begin van de ceremonie in realiteit meestal maar anderhalve minuut. Onze live muzikanten starten het nummer instrumentaal en zetten dan de zang in wanneer de bruid klaar is om naar voren te wandelen. Van zodra jullie beiden vooraan staan te pronken, ronden we af. Dit kan natuurlijk niet met een CD-versie. Staan jullie sneller naast elkaar? Sjah ... dan zullen jullie nog even moeten wachten tot Ed Sheeran na 4 minuten en 23 seconden klaar is met zijn 'Perfect'.