Receptie huwelijk | Live Muziek | Momenten

Sfeervolle muziek tijdens je huwelijksreceptie

Het ja-woord is gegeven! Jullie zijn nu officieel getrouwd en ie·der·een mag het weten ... en horen! Want hoe kan je beter jullie bruiloft vieren dan met vrolijke achtergrondmuziek die jullie gasten in de juiste stemming brengt. En dat begint bij de receptie. Jullie zijn nog maar net vrolijk weggewandeld van de huwelijksceremonie en zijn klaar om de felicitaties in ontvangst te nemen.

We zetten de sfeer met de leukste (f)luistermuziek, gezongen met een warme stem en begeleid op piano. Of we brengen een extra gitarist en contrabassist mee met onze Wedding band. Het volume zetten we precies goed, zodat jullie alle gelukwensen van de gasten zonder probleem kunnen verstaan.

De receptie van het huwelijksfeest is het moment waarop jullie gasten aankomen. Dat wil zeggen dat er heel wat handjes geschud worden, maar vooral ook dat er heel wat gewacht wordt. Met een glaasje en een lekker hapje in de hand … en met live muziek op de achtergrond.

Voor recepties voorzien we een leuke setlist met nummers die passend zijn bij de gelegenheid. Toch houden we ook hier rekening met jullie voorkeuren. Zo verwerken we jullie richtlijnen en drie verzoekjes moeiteloos in onze vaste setlist.

Wil je jouw gasten de nummers laten kiezen? Dan is Live jukebox jouw ding.

I Want To Know What Love Is
Foreigner
One Call Away
Charlie Puth
Over And Over Again
Nathan Sykes
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/huwelijk-receptie

Heb je een vraag? Stel ze ons

Ga verder

Vanaf de eerste tonen wist Andy de juiste snaar te raken tijdens onze ceremonie en ook tijdens de receptie voelde hij het publiek perfect aan. Hij heeft een prachtig warm stemgeluid, dat precies paste bij de sfeer die wij graag wilden neerzetten. We hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen.

Andy zorgt al van bij de voorbereiding met zijn tips voor rust en vertrouwen om goed door zo'n emotioneel beladen moment heen te komen. Met recht heeft hij gezorgd voor een extra gouden rand aan de mooiste dag van ons leven.

Jan-Willem & Kees

Willen jullie graag live muziek tijdens jullie huwelijksreceptie? Je kan Momenten per half uur boeken. Zo bepalen jullie wanneer en hoe lang we muziek brengen. Ideaal om het budget onder controle te houden. 

Daarnaast hebben we nog heel wat andere formules die geschikt zijn voor een receptie. We denken graag samen met jullie na over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het was heel fijn om samen te werken. Wij hebben enorm genoten van je stem. Keer op keer komt het binnen van zodra je begint te zingen. Een zeer aangename ontvangst tijdens de bespreking, je stelt de mensen op hun gemak. Je hebt een PRACHTIGE stem, heel fijne reacties gekregen. Wij wensen je nog veel succes, nog veel mooie momenten, … Hartelijk dank voor alles!

Stefanie & Kjell

Enkel een zanger aan de piano, of liever meer muzikanten?

Dat heb je volledig zelf in de hand. Van solo tot band: alles kan.

Onze ervaren zangers-pianisten hebben heel wat muzikale vrienden die ze met plezier mee uitnodigen voor jouw huwelijk. Een extra zangeres voor mooie duetten? Een gitarist die samen met de pianist de nummers nog rijker maakt? Alles kan.

Of misschien heb je meer interesse in een van onze vaste formules?

Live jukebox

Live muziek zorgt voor heel wat sfeer, maar wat als we die nu eens interactief zouden maken? Wat als je gasten via hun smartphone zelf zouden kunnen kiezen welk nummer ze als volgende willen horen? Laat hen kiezen uit onze muzikale menukaart met meer dan 350 nummers, klaar om live gespeeld te worden.

Onze muzikant zit klaar, het enige wat nog ontbreekt is de playlist. En die mogen jullie samenstellen!

Nine Zero

Drie jongemannen, strak in ‘t pak. Op piano en gitaar vullen ze jouw receptie met akoestische versies van de bekendste hits uit de jaren ‘90.

Wat dacht je van Britney’s Baby One More Time, afgewisseld met Show Me Love van Robin S? Voor de één een echte Narcotic (Liquido), voor de ander een Kryptonite (3 Doors Down), maar sowieso een feestje. Om nog maar te zwijgen van Rhythm Is A Dancer ... oh Snap!

Wedding band

Een hippe wedding band, speciaal voor jouw huwelijksreceptie.

Verwen jezelf én je gasten met de meest romantische liedjes aller tijden in prachtige, akoestische versies met een jazzy vibe. Dans, beweeg en geniet met onze selectie hits zoals je ze nooit eerder hoorde. Van poppy tot jazzy. Van Adele tot Michael Bublé. 

Lees verder

Don’t Let Go (Nine Zero)
En Vogue
Everything
Michael Bublé
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/huwelijk-receptie

Wij waren heel tevreden over Live jukebox tijdens de receptie, het gaf een extra dimensie aan ons huwelijksfeest! Onze gasten waren ook zeer positief over de gezellige sfeer die de live muziek bracht.

Wij hopen stiekem in de toekomst nog eens naar een feest te mogen met Live jukebox, zodat we er ook als gast eens van kunnen genieten.

Maxime & Jeffrey