Avondfeest huwelijk | Live Muziek | Momenten

Zet je avondfeest in met live muziek

Als de officiële zaken erop zitten en de felicitaties in ontvangst zijn genomen, kan er een leuk feestje gebouwd worden. En ook dan zijn wij van de partij!

Heel vaak wordt er gekozen voor live muziek bij het dessert, die dan naadloos overgaat in de openingsdans. Het is namelijk het ideale moment om je gasten voor te bereiden op een leuke party, zonder de DJ al in te schakelen. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat de gasten al gaan dansen voor jullie de dansvloer officieel hebben geopend.

Net als bij een ceremonie werken we voor avondfeesten met een vaste playlist die we aanpassen aan jullie muzieksmaak. Je mag alvast nummers verwachten van Adele, Coldplay, Ed Sheeran en P!nk, maar ook Nederlandstalige nummers van Clouseau, Volumia en Niels Destadsbader staan - als je dat graag wil - op onze lijst.

Kygo & Conrad Sewell
Firestone
Legendary
Welshly Arms
Rewrite The Stars
Zac Efron & Zendaya (The Greatest Showman)
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/huwelijk-avondfeest

Heb je een vraag? Stel ze ons

Ga verder

De live muziek tijdens ons avondfeest kunnen wij maar met één woord omschrijven: GE-WEL-DIG! We hebben niks anders dan complimentjes van onze gasten mogen ontvangen en zelf hebben wij er ook enorm hard van genoten. Het was prachtig en de muziek zorgde voor de perfecte sfeer.

Als we op voorhand hadden geweten dat het zo’n succes zou worden dan hadden we jullie zeker nog voor een uurtje (of misschien wel meer) extra geboekt.

We kunnen Momenten niet genoeg aanraden aan toekomstige bruidsparen. Het was beter dan we ooit hadden kunnen dromen!

Sophie & Jan

Wil je het avondfeest van je huwelijk helemaal speciaal maken en kies je ervoor om in plaats van een DJ ook tijdens het dansfeest live muziek te voorzien? Ook dan hebben we het muzikale antwoord op jouw vraag. Met onze uitermate dansbare party coverband vol straffe hits en meezingers ga je 'all the way'!

Live jukebox

Live muziek zorgt voor heel wat sfeer, maar wat als we die nu eens interactief zouden maken? Wat als je gasten via hun smartphone zelf zouden kunnen kiezen welk nummer ze als volgende willen horen? Laat hen kiezen uit onze muzikale menukaart met meer dan 350 nummers, klaar om live gespeeld te worden.

Onze muzikant zit klaar, het enige wat nog ontbreekt is de playlist. En die mag jij samenstellen!

Eight Zero

Vette synthesizers en over-the-top drama, het was de typerende sound op de radio in de jaren '80. Iedereen zat klaar om in het weekend een eigen mixtape te maken op cassette, want van Spotify was nog lang geen sprake en de CD kwam pas net op. En wij keren samen met jou terug naar die tijd!

Eurythmics, Michael Jackson, Prince, Madonna, The Police, Wham!, Whitney Houston. Ze zijn allemaal van de partij.

Coverboy

Mag het een feestje zijn? Dan is dit de coverband waar je naar zoekt! We treden op in heel Vlaanderen en Nederland en brengen hits van Robbie Williams, Bruno Mars, Adele, ... maar doen ook de temperatuur stijgen met nummers van Lady Gaga, Years & Years en Chaka Khan.

Op basis van onze packs bepalen jullie mee welke muziek we brengen. Want waarom zouden wij moeten beslissen wat jullie graag horen?

Sweet Dreams (Eight Zero)
Eurythmics
Rolling In The Deep (Adele)
Adele
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/huwelijk-avondfeest

Keuzestress? Geen probleem, we zijn er om je te helpen bij het kiezen. Vertel ons wat voor feest je in gedachten hebt, dan geven wij ons muzikaal advies. En hebben we nog geen oplossing voor wat je zoekt? Dan werken we een leuk programma op maat uit. Want daar draait het allemaal om bij live muziek: emoties laten onstaan op het moment zelf.

Zullen we binnenkort even brainstormen over de muziek op jullie huwelijk?

Toen Andy een paar jaar geleden op ons trouwfeest speelde, was iedereen ontzettend verbaasd over zijn stem. Menige traantjes rolden over de wangen toen hij live voor de gepaste sfeer zorgde ... Toen ik onlangs een filmpje deelde, kwamen er heel wat positieve reacties van mensen die het zich nog als gisteren herinneren. Andy's stem blijft klinken in onze herinnering aan die mooie dag.

Sonja