Wedding band

Ontdek onze wedding band

Een hippe wedding band, speciaal voor jouw huwelijksreceptie. Verwen jezelf én je gasten met de meest romantische liedjes aller tijden in prachtige, akoestische versies met een jazzy vibe.

Dans, beweeg, geniet met onze selectie hits zoals je ze nooit eerder hoorde.

Hieronder hoor je alvast een voorsmaakje.

Crazy In Love
Beyoncé
Everything
Michael Bublé
Uptown Funk
Mark Ronson ft. Bruno Mars
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/weddingband

Meer weten over de Wedding Band?

Ga verder

De mooiste love songs met een vleugje piano, contrabas en gitaar

Naast de gekende zanger-pianist van Momenten boek je met deze wedding band ook een ervaren gitarist én contrabassist. Samen verzorgen zij de live muziek op jouw huwelijksreceptie. En hoe! Want door deze instrumenten te combineren, kunnen jouw gasten genieten van heel wat muzikale pareltjes. Van poppy tot jazzy. Van Adele tot Michael Bublé. 

Het volume, dat zetten we net goed, zodat jullie receptie overspoeld wordt door een prachtige mix van muziek, gelach en uiteraard de felicitaties voor jou en je kersverse man of vrouw.

Wil je graag meer info? Aarzel dan uiteraard niet om ons een berichtje te sturen.

Veelgestelde vragen

Is een live band niet te luid voor op mijn huwelijk?

Neen, zeker niet. Wedding band is een akoestisch trio, waardoor het volume niet storend is voor jouw gasten (of de buren). We zorgen ervoor dat je nog vlot kan praten met elkaar en dat onze muziek mooi op de achtergrond tot zijn recht komt.

Is er voldoende plaats op mijn locatie voor een band?

Je kan altijd even polsen bij de locatie zelf, maar eigenlijk hebben wij helemaal niet zoveel ruimte nodig. Ook naar stroom hebben wij voldoende met 1 stopcontact in de buurt van waar we spelen. Al de rest voorzien wij, zodat jullie je daar geen zorgen over moeten maken.

Spelen jullie ook verzoekjes?

Wedding band speelt geen verzoekjes, maar we brengen een mix van de mooiste love songs die perfect passen bij elk huwelijk. Door een band te boeken zorg je voor een extra entertainmentwaarde en dat zorgt direct voor de juiste sfeer en gezelligheid.

Wil je toch graag verzoekjes, neem dan even een kijkje bij Live jukebox.

Kan Wedding band ook spelen tijdens het avondfeest?

Absoluut! Hoewel deze band vooral focust op huwelijksrecepties, kan je ons perfect inplannen op gelijk welk moment van jouw grote dag, bijvoorbeeld tijdens het diner.

Voor dansfeesten kunnen we onze partyband Coverboy aanraden.