Babyborrel of doopsel | Live Muziek | Momenten

Luid de geboorte van je zoon of dochter in 
met live muziek

Ben je net mama of papa geworden? Super! Dan is er vast al een babyborrel of doopviering gepland en dat vraagt - uiteraard - om live muziek! Want hoe kan je beter je kleine spruit in de wereld verwelkomen dan liedjes speciaal voor hem of haar te laten brengen door een van onze zangers aan de piano.

Voor de kleinsten onder ons hebben we een leuke selectie aan liedjes die we met veel plezier brengen. Heel wat muziek uit familiefilms uiteraard, maar ook liedjes uit onze eigen jeugd die vandaag nog steeds raken. Of misschien ben je eerder gewonnen voor een minder bekend nummer? Hieronder staan een paar voorbeelden, ter inspiratie, maar uiteraard kan je volledig zelf kiezen welke nummers je graag wil horen. 

A Star Is Born
Disney’s Hercules
Jong
Spring
Miracle
Ilse DeLange
Samen Voor Altijd
Marco & Jada Borsato
You’ll Be In My Heart
Phil Collins (Brother Bear)
You Will Be Found
Ben Platt (Dear Evan Hansen)
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/doopsel

Heb je een vraag? Stel ze ons

Ga verder

Op de babyborrel van Rune bracht Andy een leuk liedje dat we op YouTube hadden gevonden. Daarna speelde hij nog meer liedjes die we samen bij elkaar hadden gezocht. Het werd een namiddag vol liefde en warmte.

Koen

Kies je voor een doopviering, dan mag je 6 nummers kiezen die we brengen tijdens de ceremonie (verspreid over maximaal anderhalf uur). Wil je ons er graag bij voor een babyborrel of ander soort receptie, dan kan je ons boeken per half uur. Zo heb je zelf het budget in de hand.

Standaard komt er een zanger-pianist langs, maar wil je graag nog een tweede instrument, of een extra zangeres, dan is ook dat helemaal mogelijk.