Trending: Live muziek tijdens de koffietafel | Momenten
blog

Trending: Live muziek tijdens de koffietafel

Live muziek tijdens een receptie op een huwelijk is al helemaal ingeburgerd, maar ook tijdens een koffietafel na een uitvaart komt het steeds vaker voor. De familie en vrienden willen het leven vieren en niet enkel verdrietig terugdenken aan de persoon waarvan ze afscheid hebben genomen.

Die koffietafel wordt bovendien steeds vaker een speciaal moment. Het wordt een mooi moment met lekker eten. Zo kunnen familie en vrienden verhalen delen en herinneringen ophalen. En dat doen ze het liefst met de muziek die het beste past: de favoriete nummers van henzelf en de overledene.

Door te kiezen voor een zanger-pianist kiezen ze voor ingetogen en akoestische versies, zodat ze zich perfect lenen tot de gelegenheid. Mooie achtergrondmuziek die op sommige momenten ook luistermuziek wordt en zo het gesprek terug verder laat gaan.

Weet dat je bij het afscheid van een dierbare steeds op ons kan rekenen om er een persoonlijke en betekenisvolle ceremonie van te maken.

Wanneer je ons een bericht stuurt, bellen we je dezelfde dag nog op om verdere afspraken te maken en de liedjeskeuze te overlopen. Wij brengen passende pianomuziek met een warme stem, brengen jouw emoties over met onze muziek en laten je volledig vrij de nummers kiezen die jij het belangrijkste vindt.

Neem contact op