Trending: Live muziek tijdens de koffietafel | Momenten
blog

Trending: Live muziek tijdens de koffietafel

Live muziek tijdens een receptie op een huwelijk is al helemaal ingeburgerd, maar ook tijdens een koffietafel na een uitvaart komt het steeds vaker voor. De familie en vrienden willen het leven vieren en niet enkel verdrietig terugdenken aan de persoon waarvan ze afscheid hebben genomen.

Die koffietafel wordt bovendien steeds vaker een speciaal moment. Het wordt een mooi moment met lekker eten. Zo kunnen familie en vrienden verhalen delen en herinneringen ophalen. En dat doen ze het liefst met de muziek die het beste past: de favoriete nummers van henzelf en de overledene.

Door te kiezen voor een zanger-pianist kiezen ze voor ingetogen en akoestische versies, zodat ze zich perfect lenen tot de gelegenheid. Mooie achtergrondmuziek die op sommige momenten ook luistermuziek wordt en zo het gesprek terug verder laat gaan.

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.