Live muziek voor wie wil trouwen in het buitenland | Momenten
Blog

Live muziek voor wie wil trouwen in het buitenland

Wie heeft er nog niet weggedroomd van een huwelijk in het buitenland? Trouwen in een klein Grieks kapelletje ... of op een parelwit strand met wuivende palmbomen. Je dichtste familie en vrienden om je heen en vooral genieten van elkaar.

We wensen het je van harte toe ... mét mooie live muziek op de achtergrond, uiteraard.

Want ja hoor, ook in het buitenland zetten we met veel plezier de juiste sfeer bij jouw Moment. Met onze compacte geluidsinstallatie rijden, vliegen of varen we jouw richting uit!

Kies lokaal

Ben je helemaal verliefd op een bepaald land en wil je daarom ook graag daar trouwen? Dan is het plannen van jullie huwelijk vast nog specialer. En dan is de keuze van de liedjes voor jullie ceremonie vast ook heel eenvoudig, want je denkt direct aan een paar leuke deuntjes die je doen terugdenken aan dat land.

El Amor De Mi Vida - Ricky MartinBeluister dit fragment op Spotify

Maar ... daar schuilt natuurlijk ook het gevaar. Want hoewel jij misschien helemaal in de ban bent van Spaanse canciones of Italiaanse canzoni, jouw gasten zijn daar misschien niet zo'n fan van. En ja, het is waar dat jouw huwelijk helemaal om jou en je aanstaande draait, maar het is natuurlijk wel fijn als je gasten zich jullie geluk herinneren in plaats van "dat het allemaal een beetje van hetzelfde meer was".

Kies dus zeker voor muziek die past bij de locatie, maar let op met te veel nummers in een taal die je gasten misschien niet zo goed begrijpen. Onze zangers-pianisten zingen allemaal perfect in het Nederlands en Engels, maar oefenen op vraag ook in een andere taal een nummer in.

Il Ritmo Della Passione
Eros Ramazzotti, Anastacia
Beluister dit fragment op sfeermomenten.be/live-muziek-voor-wie-wil-trouwen-in-het-buitenland

Kies internationaal

Je kan natuurlijk ook voor de veilige optie gaan van internationale muziek. Ed Sheeran, Adele, ... ze vallen bij de meeste mensen wel in de smaak. In dat opzicht hoeft de keuze van muziek in het buitenland dus eigenlijk helemaal niet anders te zijn dan de muziek voor een ceremonie in eigen land.

Hoe je de juiste muziek kan kiezen voor je ceremonie, leggen we uit in een andere blogpost.

Wil je toch een leuke knipoog geven naar de locatie waar je gaat trouwen? Ga dan op zoek naar een toepasselijk nummer. Denk maar eens hoeveel betekenis de woorden "There ain't no mountain high enough to keep me from getting to you, babe" hebben als je bovenop een mooie bergtop elkaar het ja-woord geeft. Smelt.

Kies eigen bodem

Waarom gooi je de balans niet helemaal om? Haal een beetje Vlaanderen naar je exotische trouwlocatie! Want misschien wil jij ver van huis ook gewoon tegen je scheetse, loetse, bolleke, zoetse,
lieveke, schatse, boterkoekske
 zeggen hoe graag je hem/haar ziet.

In onze blog over muziek van eigen bodem geven we je een overzicht van nummers die als openingsdans of gewoon in je trouwceremonie kunnen gebruikt worden. Of als je houdt van muziek van onze noorderburen vind je bij deze Nederlandstalige nummers alvast wat inspiratie.

Wat je ook kiest: door een live muzikant mee uit te nodigen, zorg je ervoor dat jouw speciale dag nog meer betekenis krijgt. Want als je al zoveel moeite doet om in het buitenland te trouwen, kan je er maar evengoed ook muzikaal een spektakel van maken.

Hou Me Vast
Volumia
Beluister dit fragment op sfeermomenten.be/live-muziek-voor-wie-wil-trouwen-in-het-buitenland

Ga je binnenkort trouwen?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek tijdens je ceremonie, receptie, avondfeest of openingsdans. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.