Hoe het werkt | Momenten

Hoe het werkt?
Dat lichten we graag haarfijn toe.

In het basispakket zit tot 30 minuten muziek.
(of tot zes nummers, verspreid over maximum anderhalf uur)

Dat wil zeggen dat dit pakket het eerste half uur van je receptie bevat of dat je met dit pakket binnen je ceremonie tot zes nummers mag kiezen. De nummers worden standaard gebracht door één van onze zangers-pianisten.

In het basispakket zitten ook een kennismakingsgesprek bij een lekkere koffie en de nodige repetitietijd voor onze wedding singers vervat. Bovendien voorzien wij alle materiaal, instrumenten en versterking die nodig zijn voor de live muziek, zodat jij het Moment zorgeloos kunt vastleggen in je herinneringen.

Je wil meer muziek?
Dat kan.

Per bijkomende 30 minuten live muziek tellen we een vast bedrag bij het basispakket op. Op die manier hou jij perfect de controle over je budget. Zo eenvoudig.

Je wil meer muzikanten?
Ook dat kan.

We werken met verschillende teams en heel wat professionele freelance muzikanten. Een huwelijksaanzoek met een violist? Een mooi duet als openingsdans? Een sereen afscheid begeleid door contrabas? Of onze akoestische Wedding band op jouw huwelijk?

Samen maken we er een uniek Moment van.

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.