Neem een kijkje achter de schermen | Momenten
video

Neem een kijkje achter de schermen

Wat gebeurt er allemaal ter voorbereiding van een huwelijk met live muziek? Hoe verloopt een repetitie? En hoe bereiden onze wedding singers zich voor?

We gingen met een camera op pad en nemen je graag mee achter de schermen bij Momenten.

Vlog 1 - Hoe werkt MomentenBekijk dit filmpje op youtu.be/RoaQmWqStjs

 

Tijdens deze vlog tonen we je hoe het er aan toe gaat tijdens een repetitie. Het koppel koos - naast een zanger/pianist - ook voor een backing vocal om het geheel net dat tikkeltje extra te geven. Dus uiteraard moet er gerepeteerd worden om de door hen gekozen nummers nog beter en intiemer te laten klinken. Zo kunnen we de nummers met nog meer emotie brengen.

Vlog 2 - RepetitietijdBekijk dit filmpje op youtu.be/xIG-6h7xKR4

 

Het is zover! De grote dag van ons koppel is aangebroken: vandaag gaan ze trouwen. Al ons technisch materiaal is ingeladen, de nummers zijn ingeoefend, dus het is tijd om de muziek live te brengen. Onze zanger-pianist neemt je mee voor live muziek tijdens de huwelijksceremonie.

Vlog 3 - Live muziek tijdens de huwelijksceremonieBekijk dit filmpje op youtu.be/VYtfbyecYw4

 

Soms denken koppels dat live muziek enkel passend is tijdens de ceremonie, maar ook bij een receptie, avondfeest of openingsdans worden onze zangers-pianisten vaak gevraagd. Daarom verplaatsen we ons naar de feestzaal voor het laatste intiem Moment van de dag.

Live muziek tijdens de openingsdansBekijk dit filmpje op youtu.be/_JEgOdVbWIo

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.