Waarom live muziek elke keer opnieuw werkt | Momenten
blog

Waarom live muziek elke keer opnieuw werkt

Bij Momenten zijn we overtuigd van de kracht van live muziek. Ze zet de juiste toon bij belangrijke gebeurtenissen in het leven en kan als geen ander mensen charmeren en emotioneren.

Denk jij wel eens na over live muziek als je een feestje organiseert? Wij wel, dag en nacht. Daarom vertellen we graag over alle voordelen van het samenwerken met professionele muzikanten.

Voor ons is het alvast duidelijk: niets brengt zoveel sfeer als live muziek.

Kom je graag eens langs?

Neem contact op

Live muziek toont dat je geeft om je gasten

Bij Momenten zien we live muziek niet als verzoeknummers van je gasten, maar we werken met een playlist die we elke keer opnieuw afstemmen op de gelegenheid. Zo kunnen we op voorhand goed nadenken over wat elk van je gasten graag wil horen.

Daarnaast kan je met live muziek schakelen volgens de stemming van de gasten. Babbelkousen? Dan spelen we een paar nummers instrumentaal. Dreigt het gesprek echter stil te vallen? Dan schakelen we snel over naar een nummer dat wat meer de aandacht trekt en de conversatie terug op gang brengt.

Wil je toch verzoeknummers? Dan is onze interactieve Live jukebox iets voor jou.

Live muziek is niet enkel om naar te luisteren

Het is altijd fijn om getuige te zijn van iets dat live aan het gebeuren is, denk maar aan show cooking. Live muziek voegt op dezelfde manier een extra dimensie toe aan je huwelijk, feestje of receptie en geeft je gasten iets om naar te kijken. Zo worden de favoriete nummers van je gasten bijna tastbaar, iets wat natuurlijk niet gebeurt wanneer gewoon de radio speelt.

Wist je trouwens dat je bij Momenten naast onze vaste zanger/pianist ook meerdere muzikanten kan vragen? Samen vormen ze voor de gelegenheid jouw persoonlijke akoestische band, klaar om de nummers te spelen die jij en je gasten het liefste horen.

Of kies voor een van onze andere muzikale formules, zoals Coverboy voor een écht feestje of onze vaste Wedding band voor de mooiste love songs tijdens een receptie.

Live muziek zorgt voor gezelligheid

Een van de leukste kenmerken van live muziek is ongetwijfeld de warmte die ze uitstraalt. De ruimte wordt overspoeld door sfeer en emotie, dankzij de jarenlange ervaring van onze muzikanten. Of het nu gaat om luistermuziek of eerder achtergrondmuziek: iets wat op het moment zelf ontstaat, komt sowieso binnen.

Beluister onze versie van 'One Call Away - Charlie Puth'Bekijk dit filmpje op youtu.be/63qXYLje-r0

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.