Geen avondfeest? Maak er overdag een feestje van | Momenten
Blog

Geen avondfeest? Maak er overdag een feestje van

Je kent ze vast, de verhalen van vrienden die gaan trouwen en volop stressen over de vele mini-feestjes die ze doorheen de dag georganiseerd moeten krijgen. De trouwlocatie moet er piekfijn uitzien. Er moet een lunch worden voorzien met de familie. Dan is het haasten naar de fotoshoot ... naar de receptiezaal, waar de eerste delegatie vrienden hen al opwacht. Vervolgens het diner, weg kennissen die enkel voor de receptie waren uitgenodigd. En wanneer het eten bijna achter de rug is, komt er nog een andere vriendengroep aan voor het dessertbuffet. Oef, bijna vergeten ademen! Oh ja, nu nog de openingsdans en dan eindelijk gewoon een feestje. Maar euhm ... is de midnight snack niet vergeten?

Heel wat koppels gaan daarom voor een iets andere aanpak. Een dagfeest bijvoorbeeld, waarbij er doorlopend iets lekkers wordt geserveerd, en iedereen vrij langskomt en weer vertrekt. Ongedwongen, ontspannen en vooral ongewoon leuk.

Ook koppels die geen avondfeest willen / kunnen / mogen organiseren vinden in dit soort feesten steeds vaker de oplossing die ze zoeken. En wij doen helemaal mee!

Hoe zit dat dan met de muziek?

Boek je voor zo'n dagfeest of uitgebreide receptie dan ook een DJ? Neen, dat hoeft zeker niet. En omdat dit niet echt een dansfeest is, zou een DJ zelfs een beetje misplaatst kunnen overkomen. Daarom is live muziek hier de perfecte invulling. Gezellige achtergrondmuziek, waarbij de zingende pianist ineens ook dienst doet als een leuke eyecatcher. De nummers die we spelen stemmen we perfect af op de gelegenheid. We brengen vrolijke liedjes die iedereen nog enthousiaster maken. Top huwelijk.

Bovendien hebben we onze Live jukebox, waarmee jullie gasten via hun smartphone een liedje kunnen aanvragen aan onze zanger-pianist. Daarmee maak je gegarandeerd indruk. Of kies voor Wedding band, een akoestisch trio dat de meest romantische nummers brengt in unieke versies.

En de openingsdans? Die kan toch ook in de namiddag, onder luid applaus van je gasten, worden gedanst? Vaak wordt dit dan een soort slotdans, de grote apotheose van jullie tuinfeest.

Meer aandacht voor de ceremonie

Niet zo gewonnen voor het tuinfeest-idee en wil je liever inzetten op een meer uitgebreide of persoonlijke ceremonie? Ook dan is live muziek de perfecte ondersteuning voor de mooie woorden van jouw ceremoniespreker. Lees alvast onze tips over hoe je de perfecte songs selecteert voor jouw ceremonie.

Wil je het grootser dan enkel onze zanger-pianist? Dan is een extra violist of saxofonist vast iets om over na te denken. Een tweede zanger, of een zangeres? Ook daarmee kunnen we je uiteraard helpen.

Benieuwd hoe dat allemaal kan klinken? Neem dan een kijkje achter de schermen of stuur ons een bericht voor een vrijblijvend gesprek via Skype of in onze studio.

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.