Maak kennis met Team Momenten | Momenten

Team Momenten

Want sfeer schep je niet alleen.

Als oprichter van Momenten ontvangt Andy je voor een persoonlijke babbel en geeft hij een antwoord op al je vragen. Een live voorsmaakje aan de piano? Geen probleem, hij nodigt je graag uit in Oostakker voor een vrijblijvend gesprek. Ook nadien blijft hij je contactpersoon.

Op de dag zelf verzorgt Andy of een van onze andere professionele zangers-pianisten de live muziek. Zo kunnen we op (bijna) elke gelegenheid jouw favoriete muziek brengen.

Met Momenten doen we daarnaast graag en frequent beroep op muziekprofessionals die even gedreven zijn als wij. Backing vocalisten, gitaristen, violisten, ... die samen met onze zangers-pianisten de juiste toon zetten. En voor wie nog verder wil gaan, staan onze songwriters klaar om het perfecte nummer of een openingsdans op maat te schrijven.

We hebben binnen Momenten verschillende muzikanten die we tegelijk kunnen inzetten over heel Vlaanderen en Nederland, zodat we zonder problemen de sfeer kunnen zetten bij ieder Moment.

Het zijn ervaren zangers-pianisten met een warme stem. Dat is Momenten.

Benieuwd?

Luister hieronder naar een geluidsfragment met enkele van onze zangers-pianisten.

Perfect
Ed Sheeran
Beluister dit fragment op sfeermomenten.be/team-momenten

Op onze huwelijksdag hadden we de luxe om twee zangers aan het werk te horen van Momenten: de ene tijdens de ceremonie en een andere tijdens het diner. Allebei een hele mooie, warme stem en de commentaren waren voor beiden enorm lovend. Veel mensen vertelden ons dat ze vanaf de eerste noot ontroerd waren.

Annelies & Michael

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.

De zanger-pianist uit Team Momenten heeft het echt super goed gedaan. Zijn stem en de charme waarmee hij zong, het gevoel in de nummers, beter kon het niet naar onze mening!

Het werd een 'moment' om nooit te vergeten.

Ella & Olivier