Privé-feest of receptie | Live Muziek | Momenten

Een zanger-pianist voor jouw feestje

Bouw je binnenkort een leuk feestje, of organiseer je een receptie voor collega’s en/of vrienden? Dan heb je misschien al nagedacht over passende live muziek? Wij alvast wel.

We zijn er namelijk van overtuigd dat live muziek een meerwaarde is bij elke gelegenheid en al zeker als er iets te vieren valt. Een zanger aan de piano in huis halen is de perfecte toegevoegde waarde en is een echte sfeerzetter bij een leuk verjaardagsdiner onder vrienden, een zomerse BBQ, een housewarming, ...

Luister naar de fragmenten hieronder om een idee te krijgen hoe sfeervolle achtergrondmuziek op jouw feest of receptie kan klinken.

Wil je liever een band boeken voor jouw feestje? Scroll dan verder naar beneden. En ben je op zoek naar live muziek voor een bedrijfsevenement? Neem dan een kijkje op eventmusic.be.

Ain’t Nobody
Chaka Khan
Can’t Stop The Feeling
Justin Timberlake
Chandelier
Sia
Firestone
Kygo & Conrad Sewell
It’s All Coming Back To Me
Céline Dion
Skin
Rag’n’Bone Man
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/privefeest-receptie

Heb je een vraag? Stel ze ons

Ga verder

We waren erg ontroerd dat iemand zoals Andy werk en moeite gestoken had in het tot leven brengen van vergeten en nostalgische platen. De puurheid van een stem, de gemoedelijke sfeer van zowel ontroerende als levendige nummers en een vriendelijke, enthousiaste glimlach achter de piano, brengen jouw feest naar de eerste plaats in de top tien van beste herinneringen.

Isabelle

Ben je op zoek naar iets meer dan achtergrondmuziek? Dan heb je misschien al een band overwogen. We brengen met plezier een leuke set vol pop-nummers die de sfeer er helemaal in brengt, want zonder muziek geen feest!

Eight Zero

Vette synthesizers en over-the-top drama, het was de typerende sound op de radio in de jaren '80. Iedereen zat klaar om in het weekend een eigen mixtape te maken op cassette, want van Spotify was nog lang geen sprake en de CD kwam pas net op. En wij keren samen met jou terug naar die tijd!

Eurythmics, Michael Jackson, Prince, Madonna, The Police, Wham!, Whitney Houston. Ze zijn allemaal van de partij.

Nine Zero

Drie jongemannen, strak in ‘t pak. Op piano en gitaar vullen ze de avond met akoestische versies van de bekendste hits uit de jaren ‘90.

Wat dacht je van Britney’s Baby One More Time, afgewisseld met Show Me Love van Robin S? Voor de één een echte Narcotic (Liquido), voor de ander een Kryptonite (3 Doors Down), maar sowieso een feestje. Om nog maar te zwijgen van Rhythm Is A Dancer ... oh Snap!

Coverboy

Mag het een feestje zijn? Dan is dit de coverband waar je naar zoekt! We treden op in heel Vlaanderen en Nederland en brengen hits van Robbie Williams, Bruno Mars, Adele, ... maar doen ook de temperatuur stijgen met nummers van Lady Gaga, Years & Years en Chaka Khan.

Op basis van onze packs bepalen jullie mee welke muziek we brengen. Want waarom zouden wij moeten beslissen wat jullie graag horen?

Sweet Dreams (Eight Zero)
Eurythmics
Don’t Let Go (Nine Zero)
En Vogue
Rolling In The Deep (Coverboy)
Adele
Beluister deze fragmenten op sfeermomenten.be/privefeest-receptie

Het is niet eenvoudig om nog origineel uit de hoek te komen met een geschenk. Terwijl de Bongobonnen zich opstapelen in de kast, de flessen parfum niet leeg geraken en de wijnkelder aandikt met een voorraad deze-lust-ik-niet-flessen, is de oplossing voor een persoonlijke verrassing niet veraf.

Wat dacht je van een soort levende jukebox? Wat dacht je van iemand aan wie je gewoon een lijstje kunt afgeven met favoriete muziek en die persoon zingt dan al die lievelingsnummers live, begeleid op piano? Wat dacht je van Andy Sergeant?

Lauren