Meer dan een zanger-pianist? Ontdek onze muzikale formules | Momenten
Blog

Meer dan een zanger-pianist? Ontdek onze muzikale formules

Momenten staat voor akoestische live muziek tijdens huwelijken en andere gelegenheden, gebracht door zangers-pianisten met een warme stem. Bijna wekelijks weten we de gevoelige snaar te raken dankzij onze muziek die we volledig op maat brengen. De vele voordelen van live muziek vind je in een andere blog.

Daarnaast hebben we nog heel wat meer formules uitgewerkt die pérfect ingeschakeld kunnen worden voor jouw huwelijk of privé-feest. Je ontdekt ze hieronder.

Coverboy

Mag het een feestje zijn? Dan is Coverboy de party coverband die je zoekt! We brengen de grootste hits van Robbie Williams, Jessie J, Bruno Mars, Adele, ... maar doen ook de temperatuur stijgen met nummers van Lady Gaga, Years & Years, Beyoncé, Stevie Wonder en Chaka Khan.

Onze setlist is verdeeld in verschillende packs van nummers binnen een bepaalde stijl, die je op voorhand kan selecteren. Zo bepaal je mee welke muziek we brengen en hoe lang onze set duurt.

Beluister onze versie van ''Bekijk dit filmpje op youtu.be/YNx3rO9U528

Wedding band

Een hippe wedding band, speciaal voor jouw huwelijksreceptie. Verwen jezelf én je gasten met de meest romantische liedjes aller tijden in prachtige, akoestische versies op piano, gitaar en contrabas. Van poppy tot jazzy. Van Adele tot Michael Bublé. 

Dans, beweeg, geniet met onze selectie hits zoals je ze nooit eerder hoorde.

Everything
Michael Bublé
Beluister dit fragment op sfeermomenten.be/meer-dan-een-zanger-pianist-ontdek-onze-muzikale-formules

Live jukebox

Live muziek, op een interactieve manier. Onze muzikant zit klaar, het enige wat nog ontbreekt is de set en die mogen jij en je gasten samenstellen! Kies je favoriete hits uit onze muzikale menukaart van meer dan 350 nummers en bepaal op welke muziek je wil dansen of van welke golden oldie je wil genieten tijdens een lekker glaasje. Smartphone in de aanslag dus!

Bekijk 'One Call Away' door Live jukeboxBekijk dit filmpje op youtu.be/OYUigrb1vDc

Eight Zero

Vette synthesizers en over-the-top drama in de stem, het waren de typerende geluiden op de radio in de jaren '80. Genoeg redenen voor een tribute aan deze legendarische hits én artiesten. Dankzij de twee zangers en hun arsenaal aan keyboards keer je samen met jouw gasten terug naar die tijd!

Geniet van Eurythmics, Michael Jackson, Tina Turner, Prince, George Michael en Madonna!

Bekijk 'Sweet Dreams' door Eight ZeroBekijk dit filmpje op youtu.be/XMr5xma7azQ

Nine Zero

Met deze akoestische coverband haal je gegarandeerd een leuk gespreksonderwerp in huis. Op piano en gitaar zetten onze drie zangers de sfeer met akoestische versies van de bekendste hits uit de jaren ‘90.

Britney Spears, Spice Girls, Marco Borsato, Natalie Imbruglia, blink-182 en De Kreuners … oh Snap!

Bekijk 'Don't Let Go' door Nine ZeroBekijk dit filmpje op youtu.be/2YxLzgxiwcQ

... en meer

Ben je op zoek naar live muziek voor een bedrijfsevenement? Neem dan een kijkje op eventmusic.be en ontdek hoe je muziek nog beter kan inzetten om jouw boodschap over te brengen.

En wil je onze muzikanten nog meer doen 'blenden' met het concept van jouw huwelijk of feestje? Dan is Change/Over, ons muziekconcept waarbij we zowel de setlist als onze styling volledig aanpassen aan jouw thema, iets voor jou.

Bekijk Change/OverBekijk dit filmpje op youtu.be/VLkf5P1bQw8

Meer weten? Lees hoe je onze formules kan inpassen in jouw huwelijksdag.

Heb je binnenkort iets te vieren?

Denk dan ook zeker eens na over live muziek. Momenten helpt je graag in je zoektocht, ook als je meer zoekt dan enkel piano en zang.

Wil je graag weten hoe we je verder kunnen helpen of welke formules we je kunnen aanbieden? Dan nodigen we jullie graag uit in de Double Eight STUDIO in Oostakker voor een leuk muzikaal gesprek.

Neem contact op of lees hoe we te werk gaan.